POW
young fitness woman legs walking on forest trail

Alexander och Nathalie utforskar och diskuterar s.k. walking simulators.

Walking simulators är en ny typ av genre som fått utstå mycket spott och spä under sina transformativa år men vi är också många som finner dem fascinerande. Därför spenderar Alexander måndagkväll med Nathalie för att vandra runt i dessa promenadspel samtidigt som de reflekterar kring genren och spelen de spelar. För stunden står Abzu, Firewatch, Bound och Virginia på programmet men det kan bli fler. Vi välkomnar alla till livestreamen för att själva ge sin syn på genren och följa vår färd.

Livestreamen är över. Arkivering pågår och publiceras på tisdag

Om skribenten Mer från skribenten

Alexander Cederholm

Alex har ägnat mer än en tredjedel av sitt liv åt att tycka till om spel, industrin och kulturen omkring. Inget får honom mer pepp än givande spelkonversation eller när han finner en artikel med nya infallsvinklar.

Skriv en kommentar

Din mejl kommer inte att synas. Obligatoriska fält märkta med *