POW

Bli en del av POW

skribent_sök

Om du är sugen på att bli en del av Pow blir vi jätteglada. Vi öppnar alltid mejl från potentiella medarbetare som är sugna på att bidra till sajten och kastar oss över bifogade filer med spännande innehåll.

Vi ställer inga exakta krav på dig som söker utan är mer nyfikna på vad du tror att du kan bidra med. Att du har ett spelintresse förstår vi (annars skulle du inte läsa det här), men vad är just din grej? Älskar du e-sport? Kastar du dig över alla early access-titlar på Steam? Hårdbevakar du Kickstarter? Är du totalt såld på retro? Eller en klassisk allätare som spelar allt från Fifa till Bloodborne?

Vad för innehåll du sedan vill bidra med är också upp till dig. Kanske författar du textepos, kanske föredrar du podcastformatet – valet är ditt. Vi på Pow älskar att experimentera och du som söker till oss får med fördel experimentera med oss.

Jag vill söka – vad gör jag?

Skicka något du producerat – en text, en podcast, en video – och skriv även ett mejl med några rader (helst flera) om dig själv. Skriv också lite om varför du tänker att du skulle bidra på ett fint sätt till Pow. Sedan tar vi det därifrån.

Skicka mejlet till hej [a] powpowpow.se

Vi hörs!